Go to content
Menu

HomeOffice ve společnostech

Přinášíme řešení pro malé, střední i velké firmy. Převádíme je do on-line prostředí. Počty uživatelů se tak mohou pohybovat v tisících.

Pište si, volejte, pořádejte on-line meetingy a spolupracujte v reálném čase, ať pracujete na dálku z domova, nebo v kanceláři. Získejte jedno integrované řešení, včetně MS Teams, úložiště OneDrive a aplikací Office s pokročilými možnostmi zabezpečení jako jsou Word, Excel a další. To vše za cenu, která bude vaší firmě vyhovovat.

Miliony firem po celém světě využívají právě MS Office. To je samo o sobě tou nejlepší vizitkou a zárukou toho, že systémy společnosti Microsoft opravdu fungují. Neděláme pak rozdíly v tom, zda-li pracujete v kanceláři nebo z domova. Stejná úroveň programů, stejné standardy, stejné zabezpečení.

Máte zájem o služby MS Office k pohodlnému HomeOfficu?

Kontaktujte nás

Co všechno nabízíme?

Office365

Microsoft 365

Nejkomplexnější řešení programů od Microsoftu. Vše na jednom místě a přehledně. Excel, Word, Teams, OneDrive a mnohem více. To vše ve vašem pokoji, v pohodlí domova.

Bezpečnost

Bezpečnost

Bezpečnost při Home Office je na prvním místě. V kancelářích a na pracovištích je vše zabezpečeno. Platí to však u zaměstnanců doma?

Zaloha dat

Záloha dat

Zálohování dat je nezbytností. Předejdete tak nečekané ztrátě veškeré práce, která je již hotová.

Zasedaci mistnost

Zasedací místnosti

Zasedací místnosti jsou v kancelářích běžnou součástí provozu. Co doma? I s tím vám pomůžeme a připravíme prostředí, které vám bude vyhovovat.

homeoffice

Práce z domova?

Doba s koronavirem nám přinesla nové oblasti, které byly dosud nepředstavitelné. Kdybyste přišli v roce 2018 s nápadem přesunout celou firmu na HomeOffice, koukali by na vás zaměstnanci s údivem. O 2 roky později realita a nutnost. Přesně v tomhle oboru jsme profesionálové. Pomáháme firmám a jejich zaměstnancům zpříjemnit dobu, kdy musí pracovat z domova. 

Hlavní výhody jsou v rychlosti, komplexnosti a odbornosti, se kterou vše provádíme. Dalším velkým benefitem pro vaši firmu může být úspora místa ve firmě a tím i úspora financí. Produktivita se naopak nemusí snížit ani o kousek. Zaměstnanci budou mít k dispozici stejné prostředí, zabezpečení a přístupnost jako v kancelářích vaší společnosti. 

Související služby

Spojte se s námi

Ať hledáte partnera pro spolupráci, nebo řešení konkrétního problému, jste zde správně.

Kontaktujte nás